Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Avspänt med Mustasch

/
  • Myspys med Mustasch. Erik Gyllenhammar, Danne McKenzie, David Johannesson och Mats Johansson i Mustasch ägnade en god stund åt fansen Erik Sundvall och Mattias Selin, som vann Arbetarbladets tävling och fick hänge med Mustasch under en dag.
  • Myspys med Mustasch. Erik Gyllenhammar, Danne McKenzie, David Johannesson och Mats Johansson i Mustasch ägnade en god stund åt fansen Erik Sundvall och Mattias Selin.
  • Intresserade fans. Erik Sundvall säger att han ska tejpa dit ett
  • Avslappnat. Ralf Gyllenhammar i Mustasch var rätt avspänd när han träffade fansen som vunnit På Gångs träff med bandet.
  • Tar det lugnt. Ralf Gyllenhammar i Mustasch var rätt avspänd när han träffade fansen som vunnit På Gångs träff med bandet.

Erik Sundvall hade lite svårt att sova natten till fredagen. Anledningen: Han vann På Gångs tävling om en träff med Mustasch.

I gassande solsken avhandlar de allt från giftermål och scenbyggen.

– Jag är jättenöjd, säger Erik Sundvall efteråt.

Annons

Han var lite nervös innan, bland annat för att han hade sett SVT:s program "De kallar oss artister" där bandet satt under pinsam tystnad hemma hos ett fan i Helsingfors.

– De klippte rätt elakt, säger Mustasch trummis Danne McKenzie när Erik berättar om sin nervighet.

Mustasch är ute på turné just nu och stannade bara över dagen i Gävle. Erik Sundvall och hans kompis Mattias Selin, som var den som tipsade Erik om tävlingen, frågar om allt möjligt och bandmedlemmarna svarar snällt på det allra mesta.

Och när sångaren Ralf Gyllenhammar suckar över att han är trött eftersom hans 21 månader gamla barn har börjat vakna på nätterna, avslöjar Erik Sundvall att han ska bli pappa i november och ber Ralf Gyllenhammar att ringa och gratta hans fästmö, vilket han snällt gör och lämnar besked om att det är rätt lugnt att ha barn.

Erik Sundvall, Mattias Selin och bandet hänger i nästan en timme och hinner avhandla en hel del. Det blir inget av de befarade pinsamma tystnaderna, tvärt om.

– Jag hade tänkt att jag skulle ha åkt upp till Sundsvall och sett dem där också, i morgon, men det här blev som en extrakonsert så nu stannar jag här i Gävle, säger Erik Sundvall, som bor i Stockholm, nöjt.

Mer läsning

Annons