Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Frukt och grönt – så ser Alice Coopers nyttiga kravlista ut

/
  • Käka orm? Nä, Alice Cooper föredrar grönsaker och nötter.

Nötter, grönsaker och juicer. Det är vad som utger merparten av rockstjärnan Alice Coopers hälsoinriktade kravlista inför besöket i Furuviksparken på lördag.

Annons

I lördags skrällde Magnus Uggla när han satte publikrekord i Furuviksparken med 11 000 besökare. Nu rustar parken för ännu en folkstorm när skräckrockmästaren Alice Cooper kommer till nöjesparken på lördag.

– Vi kommer att försöka få till ett bättre flöde vid entrén. Furuviksgästarna kommer ofta rätt sent till våra konserter, säger marknadschefen Erika Rydstrand som tipsar Alice Cooper-sugna att vara ute i god tid på lördag.

LÄS OCKSÅ: Lista: De låtarna spelar Alice Cooper på lördag

Just nu förbereds det för fullt för att Vincent "Alice Cooper" Furnier ska trivas.

– Det är ju en internationell stjärna som kommer och det innebär ju att vi är lite mer på tårna. Vi bygger bland annat om vår cirkusmanege till ett bra backstageområde. Det blir skinnmöbler och mysigare inredning så att mr Cooper ska gilla det, säger Erika Rydstrand som är förtegen om rockstjärnans kravlista.

– Det är en traditionell rockrider, men den är väldigt detaljerad. Det finns vissa favoritmärken, som till exempel vilket märke det ska vara på hans energibar.

Det som sticker ut är de många önskemålen om nyttiga och hälsosamma produkter.

– Han verkar vara väldigt hälsosam. Det är många vegetariska alternativ och mycket grönsaker, nötter, juicer och annat.

2011 besökte Alice Cooper Gävle och Getaway Rock Festival. Då passade golfentusiasten på att gå en runda på Högbo Golfklubb.

– Jag har inte hört om han ska spela golf eller så ännu, men jag skulle gärna vilja gå med om han ska spela, säger Erika Rydstrand.

På fredagen spelar Alice Cooper på Gröna Lund och på lördagen reser han vidare mot Gävle och Furuvik. Konserten är den allra sista på "Raise the dead tour", sedan åker han vidare för att påbörja en lång USA-turné tillsammans med Mötley Crüe.

…

LÄS MER:

Lista: De låtarna spelar Alice Cooper på lördag

Uggla slog publikrekord i Furuviksparken

Alice Cooper tar turnén Raise the dead till förskola i Lycksele?

Alice Cooper till Furuvik i sommar

TV: Se Alice Cooper spela golf i Högbo

Mer läsning

Annons