Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Intim klubbspelning med In Flames på Gasklockorna

/
  • In Flames ger sig ut på en intim klubbturné och stannar till i Gävle.
  • In Flames på Getaway Rock Festival 2013.

Ett av Sveriges största metalband ger sig ut på klubbturné i Sverige i höst. I november kommer de till Gasklockorna.
"Det kommer bli grymt!" säger sångaren Anders Fridén.

OBS: Artikel uppdaterad med rätt konsertdatum

Annons

Med flera grammisar, Regeringens exportpris och över 2,5 miljoner sålda album på meritlistan är det ingen överdrift att kalla In Flames för ett av Sveriges mest framgångsrika hårdrocksband genom tiderna. För två år sedan drog de storpublik i regnet på Getaway Rock då sångaren Anders Fridén uppträdde med Gefle Hårdrocksklubbs logga på bröstet. Nu kommer göteborgarna tillbaka till Gävle. Med start i oktober drar In Flames ut på en exklusiv och intim klubbturné med elva Sverigedatum på schemat. Den 6 november gästar de Stora Gasklockan. I sommar spelar bandet på flera festivaler i Europa, sedan laddar de om för höstens konserter.

– Det här är ett koncept vi har testat tidigare som varit väldigt lyckat och väldigt roligt för oss som band. Det är en viss känsla att få komma närmare fansen, så detta ser vi fram emot otroligt mycket! säger sångaren Anders Fridén i ett pressmeddelande.

In Flames bildades 1990 i Göteborg och är pionjärer för den melodiska dödsmetallen, även kallat "Göteborgssoundet". I höstas kom deras elfte studioalbum "Siren charms".

Support under turnén är Black Temple.

Biljetterna till konserten släpps den 2 juli.

…

LÄS MER:

Recension: Rent och rått med In Flames

Eldig avslutning, In Flames

Mer läsning

Annons