Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Laleh till Gävle i september

Än är det bara början av juni, men Spelplats Gävle har redan börjat smyga ut höstens bokningar. I går avslöjade de att vi 25 september kan se Laleh på Spegeln.

Annons

Laleh utsågs med debutalbumet Laleh till Sveriges nya popprinsessa, förväntningar som inte riktigt har infriats, kanske för att hon blandar sina perfekta poppärlor med flummigare inslag som gör hennes musik svår att ringa in.

Efter en period av tystnad, släppte Laleh – som kom till Sverige från Iran och Minsk som tolvåring – i våras det tredje albumet ”Me and Simon”.

Men innan hon spelar på Spegeln, sommarpratar Laleh 30 juli.

– I mitt program ska jag tala om att odla potatis i glasskartonger, om nära-döden-upplevelser och reflektera över varför vi alla inte kan gå omkring i overall, säger hon på SR:s hemsida.

På Gång hade fruktat en tråkig konserthöst på grund av de dåliga ekonomiska tiderna, men den här bokningen får oss att dra en liten, liten suck av lättnad.

I höst kommer även komikern Pablo Francisco till Gävle, som har gjort sig ett namn på nätet bland annat med sina kändisimitationer. Hans show ”The Who You Foolin’ European Tour 2009” kommer till Parken i Gävle 9 oktober.

Mer läsning

Annons