Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mer svett med Velvet

/

Snacka om att man kan dansa sig svettig i Sandviken i kväll. På Livingroom landar turnén med sommarens längsta namn: "Ministry of Sound Dance Anthems Summer Tour 2010".
Velvet och NEXX finns på scenen.

Annons

1991 startade nattlubben Ministry of Sound i Southwark i London. Det gick bra. Nu är Ministry of Sound ett företag som driver nattklubbar världen över och dessutom ger de ut samlingsskivor med dansmusik (som i Sverige representeras av Warner Music Dance Labels, för den som undrar).

Nu släpps samlingsskiva nummer två i Sverige, "Dance Anthems 2" som den så behändigt heter, och i samband med det ställer man alltså till med stor turné (med långt namn, som sagt).

Velvet är väl välbekant för nästan alla numera, efter hyfsade framgångar i Melodifestivalen som hon deltagit i ett par gånger. Hon har dessutom en radda hits på danslistorna i Europa på sin CV. Och det är nu hon som är det stora dragplåstret på turnén som alltså inleds i Sandviken i kväll.

NEXX släppte sin första singel i Sverige för ett tag sen, "Synchronize Lips" låg inte mindre än 30 veckor på Swedish Dance Chart. De är annars som störst i Centraleuropa.

I dj-båset på turnén finns Benji of Sweden som kanske några känner igen från radiostationen NRJ.

Mer läsning

Annons