Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rockfrälsta gillar Gävles nya cityfest

/
  • Melodiös rock uppskattas. Regina Vallanger gillar Rånock bättre än Getaway, det här är mer hennes typ av rock. ”Det är jätteroligt. ACe of DC är hysteriskt roliga, det är musik som man blir glad av”, säger hon.
  • Bra för Gävle. Marilena Nyström och Malin Wallström tycker att det är bra att det händer saker på Rådhustorget i Gävle. ”Så länge det anordnas saker så är det jättebra. Det är alltid kul att se band som man inte har sett förut”, säger Marilena.
  • Vaple och Smash Into Pieces. Gävles hårdrocks-kung, Andreas Vaple, tog väl hand om bandet Smash Into Pieces som spelade på torsdagskvällen. ”Gävle var lite segt i början, men sen kom publiken igång. Vi har fått ett väldigt bra mottagande, de är trevliga typer arrangörerna”, säger Per Bergquist i bandet. Andreas Vaple tycker dock att uppslutningen hade kunnat vara bättre. ”Man kan ju knappast missa att festivalen finns, så det är synd att inte fler folk tycks uppskatta den och kommer hit”.
  • Stockholmare. Andreas Jarl och Daniel Domermark har kommit till Gävle främst  för att se Bonafide, som Andreas farbror  spelar i. Medan de inväntar huvudakten  njuter de av festivalmaten som de är  mycket nöjda med. ”De hade till och  med vegetarisk mat, vilket är väldigt bra.  Jag har inget att klaga på”, säger Daniel.

Det råder ingen tvekan om att folk gillar att det händer något i stan. Mitt i stan dessutom.
Rådhustorget är den nya festplatsen och torsdagsbesökarna tycktes gilla både banden, maten och platsen i sig.

Annons

Mer läsning

Annons