Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skivsläpp på Heartbreak och Tupelo tillbaka

/

Tredje upplagan av Klubb Tupelo på CC-puben bjuder på The Tallest man on earth, folksångaren Kristian Matsson från Dalarna som bland annat har turnerat med Bon Iver. På scen står även Adora eye.

Annons

 

Spana in klubbens Myspace-sida, www.myspace.com/klubbtupelogefle, för mer info om Tupelo samt lyssna på ett par av banden som är kopplade till klubben.

Om inte Tupelo lockar kanske skivsläppsfesten på Heartbreak Hotel i kväll i stället lockar. Det är 5th Sonic brigade som släpper det självbetitlade debutalbumet. De har spelat tillsammans några år, och var initialt mest uppmärksammade för att Anton Körberg var medlem i bandet (han har nu hoppat av).

Senast vi hörde från bandet var med singeln ”Stop”, som fanns i en Rockstar-version – liknande Rockband och Guitar Hero – där man själv kunde göra olika versioner av låten med egna instrument.

Marcus Öhrn i bandet gillar Gävle och valde att lägga releasen här.

– Jag har vid ett flertal tillfällen besökt Gävle både som soloartist och med Noice och tycker att det har varit mina bästa spelningar på grund av den grymma publikresponsen. Cityfesten med Noice 2008 var enorm och jag tycker det är synd att inte festivalen kan få fortsätta då jag anser att den är Sveriges bästa stadsfest.

För den som är nyfiken och vill se om 5th Sonic brigade är värd ett Heartbreak-besök finns låten ”Whooo song” att ladda ner gratis från deras hemsida.

Mer läsning

Annons