Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Soffan är Itchy Dazes bästa lördagshak

/

Hofors-gruppen Itchy Daze är just nu aktuell med singeln ”Monster” och gör flera spelningar över hela landet under sommaren. På Gång bad frontmannen Tomas Andersson att berätta om sina favoritställen i Hofors, Sandviken och Gävle.

Annons

– Jag kan inte komma ihåg exakt år och datum, men det måste vara Refused på Kungen i Sandviken någon gång efter att ”Rather be dead”-plattan släpptes. De var alltid skitgrymma live!

– Oj, vad svårt! Det kan jag inte svara på, har aldrig blivit riktigt besviken någon gång, men nog har man genomlidit en del jobbiga förband genom åren.

– Undet slutet på 90-talet bodde jag på Marangoni i Sandviken och jag har många fina minnen därifrån, så jag svarar Marangoni!

– Resten av bandet tycker jag är dum i huvudet, men jag gillar sushi så Depå i Nian i Gävle är ju kanonbra på sushi. Annars måste jag svara Churchstreet Saloon i Gävle. Det är mat för en karl det!

– Jag gillar Carlings i Valbo, han ägaren (tror jag) är så jäkla trevlig och resten av personalen också såklart. Bra service! Ett annat helt naturligt svar för mig blir självklart Musikbörsen i Gävle! Där har man spenderat en hel del pengar genom åren – hoppas min rabatt steg lite nu, grabbar?

– Brynäs så klart, fast nog får de ta och skärpa till sig till nästa säsong? Ni har haft era dåliga år grabbs, nu är det dags för SM-guld! Hör av er om ni behöver en ordentlig kampsång!

– Soffan hemmavid. Club Monster på O’Learys vet vilka plattor man ska snurra!

– Ute på Bönan kan man sitta och glo ut i havet hur länge som helst...

– Kvart-i-tre-bussen från Gävle till Hofors en lördagsnatt!

– Övervåningen på Musikhuset i Gävle samt Kungen i Sandviken.

Mer läsning

Annons