Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tre nya band till Getaway

The Black Dahlia Murder, Cult of Luna och God Is an Astronaut är de tre senaste bokningarna till sommarens Getaway rock i Gävle.

Annons

Amerikanska deathmetalbandet The Black Dahlia Murder gör sin enda Sverigespelning på hårdrocksfestivalen i Gävle i sommar och festivalarrangörerna skriver i ett pressmeddelande att bandet, som släppte skivan ”Ritual” förra året, har stått på önskelistan över bokningar.

Svenska The Cult of Luna strösslar inte heller med spelningar för tillfället.

– Vi hade först inte tänkt spela live innan skivan kom ut, men när vi fick frågan att spela på Getaway tänkte vi om på den fronten. Vi börjar bli RIKTIGT sugna att stå på en scen igen. Det blir ett kul tillfälle att testa nytt material på, och det känns riktigt bra att det finns en så bra festival för hård musik i norra Sverige, det ville vi inte missa!, säger bandet i ett pressmeddelande.

Festivalarrangörerna tar i ordentligt när de skriver om irländska God Is An Astronaut och kallar dem för världens största instrumentella postrockband och menar att de är som gjorda för att avnjutas en ljummen sommarkväll i Gävle.

Mer läsning

Annons