Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vilken musikalisk fullträff – vilken avslutning!

Vilken perfekt avslutning på en fantastisk andra festivaldag! Fler borde ha insett att dessa svenskar är en musikalisk fullträff, för de är definitivt värda en större publik än den som var på plats.

Annons

Det här är ett band jag skulle kunna tänka mig att lyssna på i nästan hur många timmar som helst utan att tröttna. Kvällens låtar är plockade från bandets samtliga tre album och känns som ett perfekt urval. Och musiken, varenda melodi är ju så fantastiskt varierad.

Det är lite som att ha förflyttats med tidsmaskin, till en behaglig och symfonisk värld av solsken, vackra färger och musikalisk samklang. Det är 70-talssvängigt, tillbakalutat och väldigt behagligt och sångaren Sartez Faraj har en röst som verkligen är i symbios med musiken. Otroligt häftigt, härligt flummigt, svintajt och vansinnigt vackert.

Three Seasons är i grunden en trio, bestående av sång/gitarr, bas och trummor. Med sig på scen denna kväll har de även en Hammondorgel som verkligen förstärker svänget och den kosmiska atmosfären. Det är fantastiskt att få uppleva den här typen av musikalisk begåvning som dessa herrar besitter. Allt framförs stabilt och säkert och med så mycket fingertoppskänsla att det nästan är löjligt. Galet bra!

Annons