Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Musikaliska uppgörelser

/

Nuförtiden har vi en ordentlig inblick i alla kändisars kärleksliv och frånvaron av detsamma genom skvallertidningar och skvallerbloggar. Men kändisarna själva är inte heller dåliga på att göra upp i offentligheten.

Annons

Inom hiphopen har smädelser och hot varit legio sen genren uppstod. Man kan rentav säga att just den delen, att på ett fyndigt vis tala om för dem som lyssnar att rapparen si och så är en idiot, har varit en rätt viktig del av själva musiken.

Men även på andra håll gör folk upp.

Nu är det dags för sångerskan Pink att såga exmaken Carey Hart vid fotknölarna. Enligt ryktet ska kommande videon innehålla en scen där hon sågar ner ett träd där det står ”Alicia + Carey (Pink heter ju Alicia). Allt för att tala om att äktenskapet verkligen är över.

Pink var ju inte helt snäll mot bland andra Paris Hilton i låten ”Studid girls” som kom för nåt år sen, där budskapet var rätt tydligt.

Andra exempel från TT Spektra som kollat på saken är till exempel Eamons hit ”Fuck it (I don’t want you back)” där han på ett kraftfullt vis talade om att han inte ville ha sitt ex tillbaka. Och svaret på det, från Frankee som påstod sig vara den Eamon syftade på, låten ”Fuck you right back”.

Och Eminem har ju gjort dissande av ex-hutrun och halva världen till sitt signum.

Så ogillar du nån eller vill säga ett sanningens ord om den där relationen som är över nu. Skriv en låt.

Mer läsning

Annons