Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Muslimska krav är oacceptabla!

Torsten Ahlén, sverigedemokraterna, har synpunkter på en nyhetsartikel och en ledare. Tack för den överväldigande uppmärksamheten som visats mig på grund av mitt medlemskap i sverigedemokraterna. Jag är också medlem i Konsum, OK, Skattebetalarna med flera organisationer, så här har du uppslag till en hel artikelserie....

Annons

Artikeln på nyhetsplats var riktigt bra, men dina kommentarer i ledaren når dock inte riktigt upp till samma nivå av saklighet. Pennan löper nog lite snabbare än tanken.

Du tillskriver mig åsikten att i princip alla invandrare skall kastas ut ur Sverige. Det är naturligtvis inte sant. Vi har alltid haft invandring till vårt land och så kommer det att förbli även i framtiden. Men den måste ha rimliga proportioner. Och de som kommer hit måste anpassa sig efter våra regler och vårt sätt att leva. Det är inte acceptabelt att vissa grupper – främst muslimska – hela tiden kräver undantag och särbehandling. I Sverige skall svenska regler gälla!

Jag vill här också påminna om att vårt partis andre vice ordförande är invandrare med sina rötter i Ungern och att sverigedemokraterna var det parti som hade högst andel invandrare på kandidatlistorna vid valet 2006. Så någon invandrarfientlighet är det inte fråga om. Det är den förda invandringspolitiken vi vänder oss mot, inte invandrarna!

Dina formuleringar i ledaren antyder också ett ifrågasättande av min lämplighet som tillståndshandläggare. En antydan om att jag kanske inte förmår iaktta den objektivitet och saklighet som yrket kräver. På den punkten kan jag lugna dig. Jag är anställd av kommunen sedan 1973, med avbrott för den tid jag fullgjorde min notarietjänstgöring vid länsrätten. Jag har under hela denna tid arbetat med myndighetsutövning i olika befattningar och har haft kontakt med en massa människor.

Och inte vid något tillfälle har jag fått någon anmärkning för att jag skulle ha diskriminerat någon. Ett sådant handlingssätt är mig också helt främmande.

Så jag tror säkert att jag även under de återstående nio månaderna av mitt yrkesliv skall kunna upprätthålla den objektivitet, saklighet och personliga heder som tjänsten kräver.

Så du kan vara lugn.

Svar: När partiets ledare Jimmie Åkesson fick frågan av Dagens Eko om det fanns något enda problem som inte kunde skyllas på invandrarna/invandringen blev svaret: Nej.

Inte ens undantag för vädret.

Ett invandrarfientligt parti, och ett enfrågeparti. Det vet ju alla. Men Ahlén har inga betänkligheter, på partiets hemsida är han skrockande förtjust över sitt lilla bidrag till partipolitiken.

Ahlén rör sig på samma inskränkta yta som Åkesson och kadrerna i Gävle; det är muslimerna, alltid dessa muslimer, som är roten till allt ont. De måste anpassa sig till vårt svenska sätt att leva, vad det nu är för något. Och om inte?

Ahléns medskick till sitt brev är ett officiellt kort från Gävle kommun, socialtjänsten. En viss sammanblandning av roller där, trots lugnande försäkringar om motsatsen.

Men jag litar på att han verkligen går i pension om nio månader.

Mer läsning

Annons