Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

My Bjerkman fortsatt med i toppen av Europacupen i puckelpist

Under Europacuptävlingarna i finska Jyväskylä blev det ytterligare en framgång för My Bjerkman, Gefle Freestyle, som slutade fyra parallellpuckelpisten.

I semifinalen ställdes My mot Europa cup ledaren Garasminova från Ryssland och blev slagen och kom till en omgång om 3-4:e plats. Där blev det en jämn kamp mot tjeckiska Coufalova. Tyvärr kom My lite efter och slutade fyra och precis utanför prispallen.

Klubbkompisen Hanna Hanson slutade tia och fortsätter leverera bra under sitt första år på Europacupen . My ligger nu fyra i den totala Europacupen och Hanna tia efter fyra tävlingar.

Gefle Freestyles åkare på herrsidan fortsätter ligga i mitten av resultatlistan . Erik Flodman hade som bäst en nittonde plats i Jyväskylä och Ture Johansson en tjugofemte plats. Åkning är bra för killarna men behöver ett riktigt bra åk för närma sig den riktiga toppen.

Nästa EC-tävling är i svenska Bygdsiljum 9-10 februari.

Läsartext

Vill du berätta något om en tävling, match eller utövare?

Skriv en läsarartikel