Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Myten om den kemiska obalansen

Annons

ADHD – INDUSTRIN: 4300 svenska barn får psykiatrins tyngsta droger – en ökning med 28 procent på fyra år. Psykiatrin ligger bakom 75 procent av förtidspensioneringen av unga. ADHD-barn får farlig narkotisk medicin, efter mycket tvivelaktig diagnos.

ADHD - barn får samma droger som nazi- soldater fick för att kriga bättre. Istället för att satsa resurser på att hantera de verkliga problemen, så drogas våra barn istället. Det finns inte pengar till fler lärare i klasserna, eller mindre barngrupper i förskolan – men pengar till narkotisk medicin ( amfetamin ) till barnen går det alltid att få. Var finns logiken?

Nya rapporter från USA visar att det finns ett samband mellan denna medicin och canser enligt rapporter från CANSER PREVENTION COALITION. Känner föräldrarna till detta och blir de korrekt informerade av sina läkare?
Mycket tyder på att så inte är fallet. Antidepressiva, antipsykotiska och ADHD-droger fungerar inte, har aldrig fungerat och kommer aldrig att fungera. Det enda effektiva med dem är biverkningar.
Det finns inga labbtester, hjärnscanningar, röntgen eller tester för kemisk obalans, som visar på en mental störning eller fysisk obalas. Psykiatriker kan inte förutsäga vilka negativa biverkningar du riskerar att råka ut för, eftersom inte en enda av dom vet hur deras preparat fungerar.
Senatens Finanskommité i USA rensar nu upp i psykiatriträsket. Till detta krävs civilkurage.

Nu faller korthuset – sakta men säkert, en pandoras ask av bedrägerier inom psykiatrin uppenbaras.
Neurologen Dr Fred Baughman avslöjar i en intervjuv, bedrägerierna som ligger bakom ADHD-industrin och det är chockerande.
Den tidigare chefen för ett stort läkemedelsföretag JOHN VIRAPEN bekräftar bedrägerierna vid föreläsningar ”. Om jag skulle berätta allt, skulle JULIAN ASSANGE se ut som en amatör”.

Sorg och besvikelser och tillfälliga humörsvackor hör till människans villkor och skall inte betraktas som en psykisk sjukdom. Teorin om att psykiska störningar beror på en ” kemisk obalans ” i hjärnan är en obesvarad åsikt - inte ett faktum.


DETTA ÄR EN POLITISK KATASTROF


Maj-Britt Grundvall Hellström
Företagskonsult

Mer läsning

Annons