Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

NHL 12

/

l NHL:s nya, dynamiska, fysikmotor är en av de viktigaste nyheterna i ”NHL 12” och märks hela tiden eftersom hockey är en så fysisk sport.

Annons

Om du inte vet innan matchen, märker du snabbt vilka spelare som är fysiskt starka när du börjar spela.

Att spelare är olika starka gör att man taktiskt kan åka in i anfallszon med en svårtacklad spelare, dra på sig några försvarare för att sedan passa en fri spelare.

En annan av de nya funktionerna är de interaktiva målvakterna.

Vad gäller den nya AI intelligensen som kan förutspå spelet så funkar det nästan alltid som det ska, spelare åker och bryter passningar eller är redan på väg mot anfallszon när mitt lag får kontroll på pucken. Men det hände också att alla mina spelare i numerärt underläge åkte efter spelaren med pucken, vilket ledde till att alla motståndare var i stort sett obevakade.

Tillsammans så skapar dessa tre nyheter faktiskt ett mycket verkligare spel. Framför allt så får spelet ett mycket bättre flyt, vilket också gör att det blir mycket roligare att spela.

Det finns även ett nytt spelläge, Be A Legend. Du väljer vilken legend du vill vara, vilket lag du vill spela för, sedan får du mål för säsongen. Från början är det bara en legend tillgänglig. Sedan låser man upp en efter en tills man låst upp den siste, Wayne Gretzky.

Mer läsning

Annons