Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ekholm dubbel poänggörare för Nashville – men besegrades av landsmannen

/


Mattias Ekholm väckte hoppet hos Nashville med ett mål och en assist i nattens NHL. Men laget besegrades i övertid – av landsmannen Alexander Steen.

Annons

Mattias Ekholm gjorde ett fint dagsverke i Nashvilles vitgula dräkt när laget gästade St Louis Blues i nattens NHL. Han satte 1–1-målet direkt efter tekning 14 minuter in i första perioden och noterades för en assist vid 3–3-målet strax före tredje periodens slut. Borlängebacken, som spelat i Mora IK och Brynäs IF, bidrog alltså starkt till Nashvilles segerchanser och att det blev spel på övertid. Det var Ekholms fjärde mål och åttonde assist för säsongen.

Med knappt en minut kvar i övertid fick dock landsmannen och motståndaren Alexander Steen en passning av Paul Stastny vid blå linje och helt plötsligt hade han i princip fri lejd fram till målburen. Två Nashvillebackar jagade den kvicke svensken, men med ett blixtsnabbt vristskott satt pucken i krysset. Snyggt avgjort av Steen, som nu har gjort 13 mål under säsongen och utsågs till matchens stjärna.

Matchen slutade 4–3.

Mer läsning

Annons