Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ni förstör mina barns liv

 Jag är en mamma på 23 år som har två underbara barn, en dotter och en son. Socialtjänsten tog mina barn under oktober månad av fyra olika skäl, dock skäl som inte stämmer överens med mitt liv. De misstänkte att jag hade droger på mig, sa att jag inte hade en ekonomi för att ta hand om barnen och att jag inte hade någon sysselsättning. Det var tre av orsakerna som gjorde att de omhändertog mina barn. Jag har lämnat drogprover som självklart visar att jag inte har droger i kroppen och jag hade ekonomi för mina barn ända tills de tog barnen ifrån mig, och nej jag hade ingen sysselsättning eftersom min son då var åtta månader gammal och jag var mammaledig.

Mina barn betyder allt för mig och jag ser alltid till deras bästa. Socialtjänsten klagar på att jag inte har ett tryggt boende till mina barn fast jag flyttade ifrån området Andersberg i Gävle ut på landet för deras skull.

Men ändå har de flyttat runt mina barn på fyra olika ställen under två månaders tid!

Det kallar jag otryggt.

Jag gör allt i min makt för att få hem mina barn och jag är samarbetsvillig med socialtjänsten medan de struntar totalt i mig eller mina barns levnad.

Nu ska jourfamiljen på semester men barnen ska inte med. De blir avkastade hos någon de inte känner i två veckors tid medan jourfamiljen tar en härlig semester. Jag bad om att få ha dem hemma under de två veckorna för mina barns trygghet, men det vägrar socialtjänsten som inte alls är samarbetsvillig med mig. De har förstört mina barns liv.

Emelie

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare