Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nio söker jobb som bygg- och miljöchef

Många vill bli bygg- och miljöchef i Ockelbo. Nio ansökningar har kommit in, från Åkersberga i söder till Sundsvall i norr.

I går gick ansökningstiden ut för tjänsten som bygg- och miljöchef i Ockelbo kommun. Nio personer har sökt jobbet som nuvarande chefen Ann-Christin Gagges ersättare, när hon går vidare till ett nytt jobb.

Gävlebon Gerth Axner, som tidigare jobbat som bland annat IT-chef vid Hudiksvalls sjukhus och även är aktiv politiker inom Junilistan i Gävleborg, är en av dem som sökt tjänsten. Ett bekant ansikte i kommunen är Martin Myhrberg som tidigare arbetat som miljöinspektör i Ockelbo. De övriga som sökt tjänsten är Jalel Bel Hadj, Gävle, Kristian Eriksson, Norrköping, Jaana Edman, Sundsvall, Anders Åhrman, Järbo, Johan Persson, Östhammar, Ronnie Hermansson, Ludvika och Maria Lindgren Andersson, Sandviken.

Också i Hofors letar man nu efter en ny bygg- och miljöchef. Sedan ett drygt halvår tillbaka har kommunerna haft en gemensam förvaltning och gemensam chef, men i samband med att Ann-Christin Gagge försvinner avbryter man nu det samarbetet.