Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nio söker jobb som bygg- och miljöchef

Många vill bli bygg- och miljöchef i Ockelbo. Nio ansökningar har kommit in, från Åkersberga i söder till Sundsvall i norr.

Annons

I går gick ansökningstiden ut för tjänsten som bygg- och miljöchef i Ockelbo kommun. Nio personer har sökt jobbet som nuvarande chefen Ann-Christin Gagges ersättare, när hon går vidare till ett nytt jobb.

Gävlebon Gerth Axner, som tidigare jobbat som bland annat IT-chef vid Hudiksvalls sjukhus och även är aktiv politiker inom Junilistan i Gävleborg, är en av dem som sökt tjänsten. Ett bekant ansikte i kommunen är Martin Myhrberg som tidigare arbetat som miljöinspektör i Ockelbo. De övriga som sökt tjänsten är Jalel Bel Hadj, Gävle, Kristian Eriksson, Norrköping, Jaana Edman, Sundsvall, Anders Åhrman, Järbo, Johan Persson, Östhammar, Ronnie Hermansson, Ludvika och Maria Lindgren Andersson, Sandviken.

Också i Hofors letar man nu efter en ny bygg- och miljöchef. Sedan ett drygt halvår tillbaka har kommunerna haft en gemensam förvaltning och gemensam chef, men i samband med att Ann-Christin Gagge försvinner avbryter man nu det samarbetet.