Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bra men orättvist återseende med Alice in Videoland

/

Alice in Videoland
Var: Peace & Love
När: Lördag 4/7

Annons

Det är ett kärt återseende när Alice in Videoland äntrar scenen på lördagskvällen. Efter ett fyra år långt uppehåll har dom valt Peace & Love att göra sin comeback på och Borlängeborna borde vara stolta. Tyvärr är det ett väldigt dåligt uppslut av festivalbesökare, men det påverkar inte bandets energi och frontaren Toril studsar runt på scenen som om hon inte gjort något annat under dom senaste åren.

Som alltid har Alice in Videoland en stark setlist och de levererar till min stora glädje både "Naked" och "We are Rebels", såväl som "Going Down" och det är omöjligt att stå still framme vid scenen. Även deras nya singel "Let Go" får ett varmt mottagande av publiken och jag har på känn att den kommer spelas mycket i sommar, iallafall i mina hörlurar.

Det största och egentligen enda negativa med spelningen var ljudet, Torils sång drunknade i musiken och man fick riktigt anstränga sig för att ha en chans att höra texterna. Det kändes som en väldigt orättvis comeback men jag hoppas att bandet inte blev avskräckta utan att jag snart får se dom igen under bättre omständigheter.

Mer läsning

Annons