Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

De uppträder på Stolt & nykter

/

Årets Stolt & nykter i Furuviksparken kommer att få lite av en "burst"-känsla. Därför kommer huvudnumret att vara dj:n Sebjak.
– Jag hade ingen jättekoll på honom innan, men han är på USA-turné med Steve Angello från Swedish House Mafia just nu, han har värmt upp för Avicii och har haft egna spelningar på Sommerburst, säger projektledaren Thed Stjerneklev.

Annons

Det har varit ett önskemål från ungdomarna att en etablerad dj ska komma på avslutningsfesten.

De övriga som kommer att uppträda är Isa, känd med låten "Don't Stop" från årets Melodifestival, och Albin, känd med "Din soldat".

– Det kommer att bli lite Summerburst-känsla. De grejer vi hade vid lilla scenen kommer att flyttas till den stora scenen i år. Det kommer bli mer kompakt och det är efter önskemål från ungdomarna. Det är vid den stora scenen alla kommer att vara och det kommer vara liveuppträdanden och disco, jättestora bildskärmar och laserljus. Det blir en väldigt maffig upplevelse, säger Thed Stjerneklev.

Stolt & nykter kommer att äga rum den 10 juni och vara öppet för avgångseleverna från årskurs sju till sista året på gymnasiet.

– Köper man biljetter utan att tillhöra åldersgruppen, kommer man inte att släppas in. Då får man inga pengar tillbaka för då har man valt att chansa, säger projektledaren Thed Stjerneklev.

Mer läsning

Annons