Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dina åsikter just nu

/

Det är svårt att hänga med i alla popkulturella svängar. Man förväntas ha en åsikt om det mesta. Därför guidar På Gång till dina åsikter om snackisarna för tillfället – om du inte har några egna att dra på partyt.

Annons

Var det rätt att Ellenor Pierre vann ”Robinson”?

Ellenor Pierre från Gävle vann årets ”Robinson”. Men många tyckte att hon inte hade de överlevaregenskaper som en riktig ”Robinson” bör ha.

Hon vann de två viktigaste tävlingarna, varav en ”Robinson”-klassikern plankan. Det verkar som att en ”riktig” Robinson alltid är en medelålders man som ser ut som en statist från ”Jägarna”.

Om alla hade följt taktiken att utmärka sig så lite som möjligt i tävlingar och i det sociala spelet, hade ”Robinson” varit lika upphetsande att följa som en livesänd försvarskonferens på SVT24.

 

Springsteen hjärta Sverige

Sveriges kärlekshistoria med Bruce Springsteen fortsätter, med flera spelningar under veckan.

Även om det regnar, är nollgradigt och myggen är stora som Sune Mangs, räddas sommaren av en Springsteen-konsert.

Springsteen är bara en Ulf Lundell med bättre engelskt uttal. Det är svårt att få rockstämning på en konsert där man hela tiden fruktar att Mona Sahlin ska kasta upp trosorna på scen.

 

Tomas Ledin hyllar medelklassen

Tomas Ledin, som invigde Göransson Arena i lördags, hyllar medelklassen på sin nya skiva. Kontroversiellt i rockkretsar.

Skönt med en artist som vågar bryta med den patetiska rockkultur där miljonärer poserar som arbetarklass.

Da Buzz måste ha dragit en lättnadens suck. Det är bara en tidsfråga innan Fredrik Reinfeldt byter favoritartist. Vem kunde ana att moderaternas nya soundtrack kommer från bruksorten Sandviken?

 

Babben är arg på vindrickandet

Komikern Babben Larsson har gått ut och kritiserat TV4:s ”Nyhetsmorgon” för deras alkoholvanor.

Hellre ser jag vindrickande i TV4 än på SVT:s morgonsoffa, som är lika tråkigt torr som en förmaning från Socialstyrelsen.

Bengt Frithiofsson är en vandrande varning för överdriven vinkonsumtion. Jag funderar på en vit helg varje fredag som jag ser hans galna frisyr.

Mer läsning

Annons