Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gastkramande till slutet

/
  • Dolt. Nawal Marvan (Lubna Azabal) bär på en hemlighet större än någon kan ana.
  • På spåret. Tvillingarna Jeanne och Simon Marwan (Mélissa Désormeaux-Poulin och Maxim Gaudette) åker till Mellanöstern för att hitta sin okända bror.

Tvillingarna Jeanne och Simon Marwan trodde att de kände sin mamma, men allt omkullkastas när de kallas till en advokat för att ta del av hennes testamente.

Annons

Mamma Nawals sista önskan är att tvillingarna ska söka upp sin pappa och sin bror, två familjemedlemmar som de inte visste fanns vid liv.

Jeanne och Simon (Mélissa Désormeaux-Poulin och Maxim Gaudette) åker till Mellanöstern i jakt på sanningen om sin bakgrund. Mysteriet är gastkramande från början till slut och innehåller inte en enda död sekund. Så sakteliga uppdagas det att mamman levt ett liv sargat av krig, tortyr och våldtäkt. Lubna Azabal är magnifik i huvudrollen som Nawal Marwan, den starka kvinnan som överlever livets grymheter mot alla odds.

Mammans hemlighet uppdagas först i slutscenen, men det är väl värt väntan. Den är så brutal och oväntad att kroppens hårstrån reser sig unisont i givakt.

"Nawals hemlighet" är väl värd att se för alla som är svaga för gripande människoöden eller nervpirrande thrillers.

Lotta Glimstedt

Mer läsning

Annons