Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Man blir nästan generad

/
  • inte så kul. Malin Åkerman, Vince Vaughn och Jean Reno i ”Trubbel i paradiset”.

Trubbel i paradiset

Regi: Peter Billingsley

Med: Vince Vaughn, Malin Åkerman, Kristin Davies, Jon Favreau m fl

Filmstaden, Gävle

Annons

Krisande par och par som tror sig vara lyckliga och som tvingas att gå i terapi. Idén är inte så pjåkig egentligen.

Men Vince Vaughn och Jon Favreau som har skrivit manuset till Trubbel i paradiset har just bara den idén: ett perfektionist-par som inte kan få barn och nu funderar på att skiljas och får med sig sina intet ont anande vänner till en tropisk ö där de alla tvingas gå i parterapi.

Man skulle kunna tänka sig att det de icke-krisande paren upptäcker om sig själva hade kunnat bränna till lite. Man hade kunnat tänka sig att gå lite hårdare åt den typen av geshäft som mången låtsasterapeut ägnar sig åt. Man hade kunnat tänka sig att jobba lite mer med skämten så att det blev lite mer än juck-, runk- och toalettvarianter.

Men nej. Man får inget mer än en måttligt rolig och alldeles väldigt tillrättalagd historia som slutar i sån idyll att man nästan blir generad.

Vince Vaughn spelar i vanlig ordning typ sig själv (och det behöver inte vara fel, jag gillar Vince, men här räcker det inte riktigt till) och Malin Åkerman, hon som är vårt så kallade svenska Hollywoodhopp, gör en rätt mesig figur av Vince Vaughns hustru.

Det blir på det hela taget rätt ointressant alltså.

Mer läsning

Annons