Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Pandan Po bevisar att han minsann kan

/

Annons

Pandan Po drömmer att han är en asgrym kung fu-hjälte som dessutom är assnygg men jobbar i sin pappas nudelbar och äter när saker känns jobbiga.
En stor ceremoni ska utse den näste drakkrigaren och Po vill se vem av de fem bästa lärjungarna det blir. Av en tillfällighet, även om det inte finns några tillfälligheter, blir det ingen av dem. Det blir i stället Po. Han måste träna hårt för att kunna bekämpa den onde Tai Lung som suttit fängslad i ett fängelse med tusen vakter och bara en fånge som nu har flytt.
Filmer där den lite töntiga personen är extra fumlig och klumpig i början, och där de tuffa är extra malliga mot den töntiga personen, och ingen utom kanske en väldigt god person tror på den töntiga personen, de filmerna blir extra härliga när den töntiga personen får bevisa att denne minsann kan, och det till och med ännu bättre än de malliga personerna. Kung fu panda är en sån film. Med några läskiga strider för de allra yngsta kanske, men med många dråpliga händelser som får många i salongen att skratta. Även de vuxna.

Mer läsning

Annons