Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fira 1 maj med Mede och Refreshments

/

Rock eller roligt?
Så ser valet ut för fredagskvällens nöjen i Gävle/Sandviken.
Rocken står Refreshments för, roligheterna Sveriges humorelit i Big Comedy.

Annons

Är man någonsin mer energifylld och laddad än vid 20?

För band kanske samma sak inte gäller, för av förklarliga skäl bör ett band som – likt Refreshments – fyller 20 år ha medlemmar som börjat stadga sig i medelåldern.

Men Refreshments har som målsättning att låta rockigare och rockigare för varje platta, nya ”A band’s gotta do what a band’s gotta do” är inget undantag.

– En del av våra hardcore-fans är på oss och tycker att vi låter för mycket dansband, de vill att vi ska dra ännu mer åt rockhållet, säger Joakim Arnell i ett pressmeddelande.

Nåväl, plattan dröjer ännu några veckor, men Refreshments-sugna kan få ett smakprov redan i morgon då de spelar på Folkets hus i Sandviken.

– Vi kommer att köra fyra eller fem låtar från nya skivan, bland annat den nya singeln, säger Micke Finell till På Gång.

Den som hellre vill skratta än rocka får istället söka sig till Konserthuset i Gävle, där Big Comedy hälsar på. I år innehåller humorpaketet namn som David Batra, Johan Glans och inte minst Petra Mede, som nu efter sitt värdskap för ”Melodifestivalen” får agera dragplåster.

Och dragningskraft finns uppenbarligen – en extraföreställning har satts in, så att ingen ska behöva missa showen.

Mer läsning

Annons