Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fira nyår glittrande

/
  • Nyårsafton innebär glitter, hämningslöst glitter. På Gångs Joanna Grubbström tipsar om de veckraste och mest gnistrande plaggen för nyåraftonens party. Och dessutom vad man myser i dagen efter...
  • Lisa har en kort klänning i svart, med paljetter i svart, blått och silver, från Gina Tricot 299 kr. Över den en kavaj i ett halvblankt tyg, från Vila 499:95. Strumpbyxorna privat ägo.Royne glider runt i det varje man borde äga; en tredelad kostym. Den här med vacker detalj i kragen, med både blankt och matt tyg. Kavaj 1 699 kr, väst 499 kr, byxa 699 kr från MQ. Och för att få känna sig extra fin har han istället för en vanlig vit skjorta en skjorta med infällt bröst i ett ljusblårandigt tyg. Ger en känsla av smokingskjorta utan att bli alldeles för stelt och uppklätt. 399 kr från Brixx.
  • Man behöver inte ha slips till sin mörka kostym. För att göra det lite roligare kan man ha kravatt eller fluga, eller som här en rosett. Privat ägo.
  • Ett par klackar i skyhög metall till sidentyg med två blänkande låtsasstenar, och ett runt strasspänne på vristen. Så ska nyårsskor se ut. 599 kr från Din sko.Till kostym vill man gärna ha något klassiskt, som svarta lågskor. Dessa har dock en lite extra spetsig då och fint mönster både i sulan och på ovansidan. 799 kr från Scorett.
  • Kampanjen Röda Korset har tillsammans med MQ har även ett vackert strasskors som kan användas som brosch eller örhänge, halsband eller i håret. Även den finns hos MQ för 49 kr och hela summan går oavkortat till Röda Korset.
  • En enkel men väldigt festlig frisyrfår man genom att kamma 30-tals-vågor i håret. Med hjälp av fingrar, hårnålar och spray får man formen att fastna. Fungerar lika bra på långt som kort hår.
Genom att kräma på rejält med glitter på ögonlocken blir vem som helst redo för en nyårsfest.
  • Fint repmönster i Lisas skjortklänning, och en enkel och fin flätad detalj i Roynes tröja.
  • I soffan framför Ivanhoe är det nog många som spenderar nyårsdagen. Lisa och Royne är inget undantag. Lisa sitter i sina randiga långkalsonger från Vila, 159:95, och en stor pulloverliknande klänning från Fico för 1 399 kr. Under den har hon en skjortklänning med rutigt repmönster, 1 799 kr från Fico. Tofflor 450 kr, Scorett.Royne har en lång och varm tröja över sina hallonröda byxor, 999 kr respektive 1 199 kr, båda från Fico. Runt halsen en beige halsduk med svarta linjer, 899 kr från Fico.
  • Slitna dansfötter behöver vila dagen efter.Ett par vita luddiga tofflor från Scorett, 450 kr, och ett par lite stiligare tofflor i beige från Crispin, 250 kr, gör susen.
  • Tillsammans med Röda Korset har MQ i år en kampanj. Manschettknappar för 49 kr, där hela summan oavkortat går till Röda Korset.Även om man som Royne inte har äkta manschetter kan man ända trycka dit manschettknappar för att få vara lite smyckad. Det är ju ändå nyårsafton.

Efter julen kommer fastan men det var inte sant för däremellan kommer nyår.
Nyårsafton, årets sista fest. Årets sista chans till att klä upp sig, årets sista chans till skyhöga klackar och stiliga tredelade kostymer.
Därför har På gång gjort en glittrig klädkombination av nyårskläder, som man kan låta sig inspireras av om fantasin tagit julledig.

Annons

Nyårsafton i ett litet nötskal, klädnötskal alltså, är glitter. Glitter tillsammans med svart, silver och blått. Är det någon kväll på årets som man kan släppa alla hämningar när det kommer till just glitter så är det nyårsafton. I kläderna, i sminket och i accessoarerna. Glitter funkar överallt på nyårsafton och gärna alla tre på samma gång.

Med turkosa glitterögonlock och tre meter långa ben tar Lisa med sig vännen Royne i hans tredelade kostym och går ut på fest.

Och dagen efter vilar de sina trötta dansfötter i mjuka tofflor och varma kläder. Med en kopp te i soffan framför Ivanhoe.

 

Annons