Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

GLITTER & GLAMOUR

/
  • Guldiga detaljer. Pumps från Scorett.Futuristiskt men tillbakablickande. Fr. vänster till höger: Teresa har på sig en klänning från Fico, pumps från Scorett, örhängen från Gina Tricot och armband egendesign från Edge. Johannes har på sig kostym och bälte från Fico, skjorta och slips från Dressman. Anna har på sig klänning och bälte från Fico, mask, halsband och jacka från H&M divided, örhängen från Gina Tricot, ring från Edge, och skor från ShoSho. Emelie har på sig klänning, brosch, örhängen och strumpbyxor från Gina Tricot, pumps från Scorett och halsband från Fico. Sebastian har på sig t-shirt, klockhalsband och strumpor från T-shirt Store, byxor från Carlings, hängslen från H&M divivded, och Converseskor från Scorett.
  • Skinande svart. Lackig kuvertväska från Gina Tricot.
  • Disco Daze. Väska med kedjor, och platåpumps i 70-talsretrostuk från Scorett.
  • Eskapism. Sugen på att bryta upp från ditt vanliga liv och se något helt nytt? Då kanske en resa är något för dig under 2012, eller rentav flytta utomlands.
  • Nördchic. Gillar du att läsa böcker och vill träffa likasinnade? Gå med i en bokcirkel!
  • Klockmästaren siar. Vad har framtiden att utvisa för 2012?
  • Fransk flärd. Drömmer du om att lära dig ett nytt språk? Gå en kurs, eller åk på språkresa!
  • Lucky Star. Vad har du för drömmar, mål och ambitioner under 2012? Skriv en lista vad du vill göra och förändra. Läs den högt för någon annan eller dig själv, ut till universum!

Dystopiskt. Futuristiskt men samtidigt tillbakablickande.

Så tänker vi oss nyåret 2011.

Annons

Dystopiskt är inte opassande i samband med 2012. Googlar man årtalet så kommer världens undergång upp. Olika domedagstolkningar siar om detta. New Age-troende tolkar i sin tur detta som att världen och dess innevånare kommer att genomgå en positiv transformation, och en ny era börjar.

Själva nyårsfirande i sig kan just ha en dystopisk klang för många.

Men modemässigt bjuder det till ett smörgåsbord av läckerheter. Och vad är väl mer passande just nu än glitter, gammaldags glamour och paljetter – som gjort comeback som aldrig förr! Utbudet i butikerna svämmar över.

Här är inspirationen är hämtad från John Travolta i ”Grease”, 80-tals-Madonnas ”Material Girl”, 70-talets discokultur, 20-talets swingers och Cabaretmode, och 60-talets popartmode.

Fast färgmässigt återhållet till den traditionella nyårsfärgskalan i svart, vitt, silver/guld/glitter, men med en del avvikelser och färgglada detaljer. Nyårsaftonen är ett perfekt tillfälle att gnistra och glittra i takt med fyrverkerierna!

Modellerna heter Teresa Fyhr, Johannes Sachs, Anna Larsson, Emelie Klintecorn och Sebastian Norde.

Mer läsning

Annons