Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Grabbarna som ska charma Gävles tjejer

/
  • Inspirationsresa. Martin Stenmarck och Frank Andersson är i New York för att kolla på shower och sno idéer till Ladies Night som kommer till Gävle igen i höst.

Han dansade sig till en andra­placering i ”Let’s Dance”.

Nu fortsätter den forna brottar­stjärnan i underhållningsbranschen. Han är en av de medverkande i årets Ladies Night, som kommer till Gävle i höst.

Annons

– Det här är som lite skolresa för mig. Man får en massa intryck och så får man sno lite här och lite där, säger Frank Andersson på telefon från New York där han just nu är för att kolla in en väldig massa olika shower ihop med Martin Stenmarck och ytterligare några i Ladies Night-entouraget (som Martin Stenmarck kallar det).

Frank Andersson ska alltså fortsätta att stå på scen även i höst.

– Han är ju superbra på att dansa, säger Martin Stenmarck som tog sig till ”Let’s Dance”-studion och hängde lite med Frank Andersson för att känna på om ett framtida samarbete skulle kunna funka.

Och det tror de alltså.

– Jag ska förstås dansa, kanske vi gör en tävling där en av damerna i publiken vinner en dans med mig, säger Frank Andersson.

Att det bara är kvinnor i publiken gör honom lite rädd, erkänner han.

– Det är en kul utmaning men jag kommer att bli väldigt nervös, säger han.

Dansen sitter ju där den sitter, däremot har Frank Andersson inte sjungit förr. Och nu kanske han ska ta ton också.

– Kan man lära sig dansa så kan man väl lära sig sjunga en låt, säger han men förklarar sen att han inte kommer att göra nåt eget sångnummer utan sjunga ihop med Martin Stenmarck och de andra, ännu inte offentliggjorda, medverkande i showen.

Ännu är det mesta av innehållet väldigt ofärdigt.

– Just nu är vi i det stadiet att allt är tillåtet. Inga idéer som kommer upp vid middagsbordet refuseras, säger Martin Stenmarck som tänker sig en delvids ny roll i den kommande föreställningen.

– Det har ju varit naturligt att jag har fungerat som en ciceron. Nu vill jag utveckla det komiska mer, säger han.Lisa Pehrsdotter

”Kanske vi gör en tävling där en av damerna vinner en dans med mig”

Mer läsning

Annons