Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hittar Madelene den rätte?

/
  • KÄRLEKSJAKT. Mammorna Ulrika Carlsson från Ludvika, Helena Puhakka från Karlskoga och Madelene Broman från Sandviken har skvallrat med varandra hela sommaren på telefon om sina dejter i ”Ensam mamma söker”.

Kalsonger på golvet är priset för att släppa in främmande män i hemmet.

Men om en av dem är den stora kärleken är det ett billigt pris.

Madelene Broman har haft huset fullt av män i sommar – och nu visas allt i "Ensam mamma söker".

Annons

Att intervjua deltagare i reality-tv är inte lätt. Ingenting får avslöjas och sommarens äventyr med fem främmande män i hemmet får beskrivas med vaga ord.

– Jag kan ju inte avslöja, men jag kan säga så här: Sommaren har varit jätterolig och jag har skrattat hela tiden.

Madelene Broman är redan ett känt ansikte för många i Sandviken, från sitt arbete i butiken Blomsterrum. Och redan nu, före det att tv-programmet "Ensam mamma söker" börjar sändas i TV3, får hon minst en kommentar om dagen.

Att vara med i tv är dock inte ett sätt att få gratisreklam till butiken.

– Nej, Sandviken är så litet att de flesta redan känner till Blomsterrum. Om jag vill ha reklam sätter jag ut en annons i Arbetarbladet istället.

Hon skrattar ofta, och det är tydligt att det finns mycket självdistans där.

Humor kanske är ett krav för att orka med den skumma situationen att ha fem män inneboende, som alla tävlar om hennes gunst. Man får direkt veta mer än vad man vill om varandra.

– Första morgonen hittade jag ett par kalsonger på golvet. Killen som de tillhörde försvarade sig med att de var rena ...

– Typiskt mig att vara med, tycker de, och att det passar mig eftersom jag är trygg i mig själv. Dessutom kommer flera av dem att själva synas i programmet.

Mer läsning

Annons