Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Höstens alla olika trender

/
  • Skoluniform.  Kavaj med emblem på bröstet, 299 kr från Gina Tricot. De skotskrutiga väskor kommer också från Gina Tricot, den stora 199 kr och den lilla 79 kr.
  • Folklore.  Stickad tröja med brodyrer, 299 kr från Indiska. Rött armband i garn, 59,50 från Indiska. Silverarmbanden är även de från Indiska, det breda 49,40 och de två smala 29,50 styck. En klarblå sjal i rysk folklorestil, 150 kr från Blå. Halsband 149 kr från Gina Tricot.
  • Spets och romantik.  Blus 249 kr från Gina Tricot. Löskrage med krås 269 kr från Noa Noa. Pärlhalsband med stora pärlor och rosett, 149 kr, pärlhalsband med små pärlor 49,50, och halsband med pärlor och kamé, 119 kr, alla från Glitter. Halsband med guldkedja, pärlor och stor guldmedaljong med blomma på, 159 kr från Gina Tricot.
  • Brittisk landsbygdsöverklass.  Rutig väska för 199 kr och scarf i fuskpäls för 99 kr från Gina Tricot. Bruna bilhandskar i skinn för 199 kr, och trähalsband med stora kulor för 199 kr, också från Gina Tricot.

På Gångs mode-orakel Joanna Grubbström har spanat in höstens trender, och konstaterar att de är lika många som lövens färger.
Skoluniform, rutigt, spets och folkdräkt.

Annons

Inspirationen till höstens trender är nästan lika många som lövens färger.
I höst behöver man inte känna sig obekväm om man vill klä upp sig som den bästa överklassdam på engelska landsbygden-stil, eller som en elev i skoluniform med strikta kavajer och rutiga väskor.
En annan sak man inte behöver känna sig obekväm i är överdoseringen av spets. En av höstens stora kännetecken är just spets. Spets i alla former och på alla sätt.
Löstagbara kragar är en av de där detaljerna som synts mycket i år, och så även i höst. Ett enkelt och roligt sätt att förändra gamla plagg på.
Accessoarerna får gärna vara många och stora. Pärlhalsband i massor, eller stora träkulor. Berlocker och klasar av tingeltangel på långa kedjor.

Mer läsning

Annons