Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inget bråk bland stjärnor på slott

/

Fem nya stjärnor och ett nytt slott. Nu pågår inspelningarna av den fjärde säsongen av ”Stjärnorna på slottet”.

Annons

Svensk sommar betyder inspelning av SVT:s finkulturella såpa ”Stjärnorna på slottet”. I år är det sångaren Tommy Körberg, skådespelaren Kjell Bergqvist, författaren Björn Ranelid, sångerskan Siw Malmkvist och skådespelerskan Meg Westergren som ska leva tillsammans på Thorskogs slott, strax söder om Lilla Edet i Bohuslän, under en vecka.

Tidigare säsonger har bjudit på en del rejäla konflikter deltagarna emellan. Några sådana blir det inte i år, i alla fall om man får tro Tommy Körberg.

– Man ska göra det här med värdighet. Vi har sett ganska dåliga exempel i det här programmet tidigare, med en massa primadonnor hit och dit. Vi har redan snackat om det där och tänker inte bråka och göra förnedrings-tv i år, säger han.

För Tommy Körberg blev det självklart att tacka ja till att vara med i programmet först när han fick med sig kompisen Kjell Bergqvist.

– Nu får ju han och jag äntligen tid att umgås!

För första gången får en författare vara med i programmet, och valet föll på Björn Ranelid. Också han tackade först nej till att medverka, men blev övertalad av Tommy Körberg. Och inte heller Ranelid är sugen på att bråka.

– Jag har inte bestämt mig för att bli osams. Det här är inget program jag förknippar med att man kränker eller förnedrar varandra.

Mer läsning

Annons