Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jackson begravs inte på Neverland

/

Det blir ingen begravning på ranchen Neverland. Inte heller kommer Michael Jacksons kropp att läggas på lit de parade, meddelade familjen på onsdagen.

Annons

Myndigheterna stoppar Michael Jacksons begravning på Neverland, norr om Santa Barbara i Kalifornien. Både media och allmänheten hade redan börjat förbereda sig för det jättelika arrangemanget när familjen Jackson meddelade att det "inte kommer att bli någon offentlig eller privat visning av kroppen på Neverland".

Enligt People ska helomvändningen bero på att popstjärnans familj inte lyckats få tillstånd för begravning på privatmark.

Enligt den amerikanska branschtidningen Hollywood Reporter kommer begravningen i stället att ske på den väldiga sportarenan Staples Center i Los Angeles på tisdagen klockan 10.00 lokal tid, men de uppgifterna har inte bekräftats officiellt.

På onsdagen lämnades även det testamente från 2002 som hittats efter Michael Jackson in till rätten i Los Angeles. I det framgår att det var Jacksons uttryckliga vilja att hans mamma, Katherine Jackson, ska ta hand om hans tre barn. I händelse av hennes frånfälle uttrycker han önskemålet att sångerskan Diana Ross ska ta hand om barnen.

Tillgångarna testamenterar han till en familjestiftelse till förmån för barnen, hans mor och välgörande ändamål. Han skriver uttryckligen att han inte vill att de två äldsta barnens mor Debbie Rowe ska få vårdnaden, skriver Reuters.

 

Annons