Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jättefest vid gasklockorna på lördag

Klubben Gefle Dub blir extra stor och ställer till med jättefest på gasklockeområdet på lördagskvällen.
Giganten Trolley Snatcha står bakom skivspelarna.

Annons

Klubbchefen Alexander Norberg har lagt till ett XL bakom Gefle dub kvällen till ära. Och det är verkligen en extra stor fest han arrangerar.

– Gefle Dub XL blir mitt överlägset största arrangemang hittills och det känns jättehäftigt att få köra festen uppe på gasklockeområdet, då det enligt mig är ett av Sveriges bästa ställen att ha fest på!, skriver han i ett pressmeddelande.

Klubben håller till i byggnaden som kallas Retorten och de öppnar redan klockan 20 med loungigt mingel för tidiga gäster.

Brittiska Trolley Snatcha är en av de största dupstep-dj:sen/producenterna och med sig till Gävle har han en MC.

– Just att ha MC’s eller hosts på sina dj-spelningar är väldigt vanligt förekommande i England inom dubstep och drum and bass och jag tycker personligen att det absolut kan ta seten till nästa nivå. Även Trickykid kör ju tillsammans med en av Sveriges bästa MC’s, Adam Tenstas sidekick och polare Eboi från RMH, skriver Alexander Norberg i sitt pressmeddelande.

Klubben har ordnat extraturer med buss för dem som vill slippa gå i novembermörkret. Dessutom gissar vi att man är skapligt trött i benen efter en helkväll på Gefle Dub.

Mer läsning

Annons