Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jerry Williams ger sig ut på vägarna

/
  • Gävleaktuell. Jerry Williams ger sig i vår ut på turné med sin nygamla show ”More Dynamite”. Han får sällskap av rocka-billybandet Fatboy.

Efter två framgångsrika år i Göteborg och Stockholm tar Jerry Williams sin show ”Dynamite” ut på vägarna i vår, och ett av de första stoppen är i Gävle på lördag.

Annons

Över 120 000 personer har redan sett Jerry Williams show ”Dynamite”. Nu bygger han ut konceptet och tar showen ”More Dynamite” på turné. Tillsammans med bandet Rebel Dela Questa blickar han tillbaka på sin halvsekellånga karriär. Med på turnén är också hyllade rockabillybandet Fatboy.

Musikalisk blandning

– Vi har förlängt lite än då vi lirade på krogen och tagit in nya och bytt ut en del låtar. Det kommer att bli kul. Fatboy har ju ett ball sound, säger Jerry Williams.

Showen blir en blandning av musik från flera epoker, allt från rock till country och blues. Jerry Williams kommer också att dela med sig av minnen och anekdoter från sitt liv i rampljuset.

Vill inte avslöja

– Vi hoppar rätt så bra fram och tillbaka mellan olika tidsperioder, det gäller att hitta en låtordning där låtarna backar upp varandra i stället för att döda varandra, säger han.

Själv vill han inte avslöja alltför mycket om showen i förväg men att husgudarna Elvis och Cliff Richard spelar en central roll är kanske inte en alltför vild gissning.

– Man måste digga det man lirar, man kan ju inte lira något som man inte diggar, säger Jerry Williams.

Mer läsning

Annons