Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Joe Labero trollar med sitt tält i Sandviken i vår

Ett jättestort tält med en trollkarl inuti. I Sandviken i vår.

Jo minsann. Joe Labero kommer till stan. Med sitt tält.

Annons

Det är första gången som Joe Labero, världsberömd magiker, kommer till Sandviken. 28 maj är datumet de magishowsugna ska boka in och det är i Stadsparken som tältet kommer att resas.

”Det är upplagt för mystik” konstaterar man i ett pressmeddelande om showen. Tältet ska, enligt samma pressmeddelande, resas under stort hemlighetsmakeri och det blir ju spännande bara det, att se hur det går till.

Att Joe Labero gör sig omaket att ta med ett så stort tält, med plats för inte mindre 1 200 i publiken, vi pratar alltså väldigt stort här, har att göra med ljusskygghet. För att hans magiska trick ska funka måste man stänga ute vårljuset. Dessutom slipper man ju bli blöt om det regnar.

Och magiska trick blir det. En blandning av gammalt och nytt och storslaget värre: ”Med inspiration från arenarocken väntar storbildsskärmar, två scener inklusive satellitscen mitt bland publiken, stämningsfullt ljusspel och överraskande effekter. Videoskärmarna gör att publiken kan följa illusionerna in i minsta detalj”, kan man läsa i pressmeddelandet.

Magiskt alltså. I ett jättetält.

Mer läsning

Annons