Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Magnus Mjöhagen

/

Annons

Skiva: ”2 steg från Paradise” – Håkan Hellström. Efter långt övervägande är ändå detta det enda rimliga svaret för mig. Det är en mycket bra skiva, och det har faktiskt inte kommit någon bättre i år.

Låt: ”Leker krig” – bob hund. Sällan har så få lekt så mycket krig på så kort tid. Thomas Öberg imponerar med text, bandet imponerar med en bastant basmatta. Alla hjärtan är här för att stanna.

Konsert: Shout out louds på Katalin i Uppsala 18 november. Adam Olenius är nere i publiken redan i andra låten – som heter ”Tonight I have to leave it”.

Film: ”Mary & Max”. Det här animerade mästerverket om Mary, en ensam åttaåring i Melbourne och Max, en 40-årig ensam man i New York är en fruktansvärt vacker film som ingen borde missa!

Tv: ”Solsidan”. Felix Herngren och gänget är så härligt jobbiga att titta på. Det är tvära kast mellan ångest, igenkänning, pinsamhet och glädje.

Läsning: Mathias Dahlströms recension av Black Eyed Peas ”The Beginning”i DN.

Händelse: Att det blev vinter i år igen. Och att bara 5 000 personer tänkte åka på festival i Hultsfred. Eller Eyjafjallajökull. Säg det snabbt tre gånger.

Ångest: Enligt mina statusuppdateringar på Facebook har ångesten varit väldigt studierelaterad året 2010.

Lycka: Att Kent bestämde sig för att ge ut sitt andra album på mindre än åtta månader. Man kände sig som ett barn på julafton.

Självklara julvärd i tv: Petter. Gav inte han folkligheten ett nytt ansikte i slutet av 2010 så säg?

Mer läsning

Annons