Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Malena Ernman till Dalhalla – för tionde året i rad

Sedan nio år tillbaka har Malena Ernman besökt Dalhalla varje sommar för att genomföra en sommarkonsert. Och 2018 blir inget undantag.

Annons
Nästa år firar Malena Ernman tioårsjubileum på Dalhalla. Foto: Simon Hastegård/Arkiv

När Malena Ernman återvänder för sitt tioårsjubileum nästa sommar gör hon det även med ett antal gäster. Nämligen Helen Sjöholm, Sarah Dawn Finer och Nils Landgren.

- Det är ingen överdrift att säga att Dalhalla har förändrat en del av mitt liv. Och det har varit en närmast total glädje! I sommar när vi firar tioårsjubileum så blickar vi både framåt och tillbaka. Och vi gör det tillsammans med några av dem som har betytt mest för mig under de här tio åren. Mina idoler och nära vänner - Helen, Sarah och Nisse, hälsar Malena i ett pressmeddelande.

Även gästartisten Sarah Dawn Finer ser fram emot att få stå på scenen i kalkbrottet.

- Det är en stor ära att få komma tillbaka till Dalhalla och sjunga med Malena och Helen och Nisse. Tre inspiratörer musikaliskt och mänskligt. Jag och Malena må komma från olika musikaliska världar men har alltid hittat anledningar och olika sätt att slå ihop dem, för att vi tycker om de oväntade och det ärliga i musik. Vi tycker om att sjunga med varandra och vi älskar att göra det i Dalhalla!, hälsar Sarah Dawn Finer i ett pressmeddelande.

Konserterna kommer att äga rum den 7 och 8 juli 2018.

FLER NYHETER:

Mäktiga fyrverkerier vid årets bockinvigning – se den färgsprakande avslutningen på årets bockinvigning här

Dags för säsongspremiär i Kungsberget

För Plus-kunder: Personal inom hemsjukvården i Gävle slår larm: "Man har lyckats slå sönder hela organisationen"

Insändare: Läkarbristen - omöjligt uppdrag?

För Plus-kunder: Med kärlek från Hofors i insamlingstoppen – nu blir det cykelrepris: "Blir nog 65 mil innan det är färdigt"

Är du prenumerant? Klicka här för att logga in på ditt digitala konto.

Mer läsning

Annons