Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Matthew Fox blickar framåt

/
  • kådespelarna i
  • En säsong återstår innan

Slutet är nära för överlevarna i "Lost".
En enda säsong återstår innan serien tar farväl.
- Alla frågor kan inte besvaras, säger skådespelaren Matthew Fox till TT Spektra.

Annons

Matthew Fox tog med hela familjen till Hawaii när han fick rollen som Jack i "Lost" 2004. Fyra år senare har skådespelaren nominerats till 14 prestigefyllda priser av vilka han vunnit sex stycken. Nu återstår en enda säsong av den populära tv-serien innan familjen Fox kan återvända till fastlandet och skaffa sig ett hem.
- Det är blandade känslor. En stor del av mig ser fram emot att serien tar slut, jag ser verkligen fram emot nästa fas i livet. Det är väldigt spännande för mig och min familj och vi kan knappt vänta, säger Matthew Fox till TT Spektra.
- Samtidigt har "Lost" varit ett fantastiskt kapitel i mitt liv och jag vill ta vara på det och njuta av det eftersom det kommer att ta slut. Vissa vänner som jag har fått under arbetet med "Lost" kommer att vara väldigt svåra att säga adjö till. Den biten är väldigt tråkig.På tisdagen visas finalavsnittet av den näst sista säsongen i TV 4. Enligt Matthew Fox kommer en rad stora hemligheter att se dagens ljus.
- Jag vill inte avslöja något specifikt men för min del är det den bästa säsongsavslutningen någonsin. Avsnittet dukar verkligen upp för den sjätte och sista säsongen, jag tror att det kommer att bli fantastiskt.

Den sista säsongen kommer att visas i TV 4 nästa år. Några datum är ännu inte spikade, men troligtvis kommer serien att visas under våren.
- Jag tror att tittarna kommer att bli förvirrade, men på ett bra sätt. Jack tror att hans öde är att detonera en vätebomb. Hur planen fungerade kommer att vara en stor del av de första avsnitten i nästa säsong.


Matthew Fox tror att tv-seriens popularitet beror på att "Lost" är lite av en gåta, något som familjen kan samlas framför och som kollegorna kan diskutera på jobbet dagen efter. Däremot tror han inte att alla frågetecken i den populära tv-serien kommer att besvaras.
- Jag hoppas inte det. Livet är fullt av mysterier, att programmet skulle svara på dem alla vore lite för enkelt.camilla.sundell@ttspektra.se

Mer läsning

Annons