Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Modebloggen fyller år

/
  • Joanna Grubbström har bloggat om mode på arbetarbladet.se i ett år nu. Det firar vi med en finfin tävling med accessoarkit som Joanna plockat ihop från Kupan på Brynäs och Biståndsgruppen i Valbo.
  • Joanna Grubbström har bloggat om mode på arbetarbladet.se i ett år nu. Det firar vi med en finfin tävling med accessoarkit som Joanna plockat ihop från Kupan på Brynäs och Biståndsgruppen i Valbo.
  • Accessoarkit 1. Det lite sobrare.
  • Accessoarkit 2. Det lite färggladare.
  • Accessoarkit 3. För honom.  En färgglad, somrig slips, en sobrare, solkeps och väska.

Joanna Grubbströms modeblogg på arbetarbladet.se fyller ett år. Det firar vi såklart. Med en utlottning av tre fina accessoar-kit, givetvis ihopplockade av Joanna.

Annons

Det handlar inte om att komma med pekpinnar eller hajpa de skyhöga Yves Saint Laurent-skorna som alla andra hajpar.

Istället handlar det om leggings och träskor, om örhängen som påminner om hjortron och om att det är ok att visa sina vinterbleka ben.

Och så handlar det en massa om vackra kläder förstås.

– Det är sjukt roligt att plocka ihop kläder från olika internetbutiker och sätta ihop egna outfits. Det är ungefär som när man lekte med klippdockor när man var liten. Jag skulle kunna sitta med det veckan runt, som ett heltidsjobb, säger Joanna.

Modebloggen får bara fler och fler besökare.

Och den har ändrat sig under det här året som gått.

– När jag börjadde hade jag inga bilder på mig själv utan försökte referera vad som hände runt om. Men det är ju bilder på bloggarna själva som jag tycker är roligt när jag läser bloggar, säger Joanna.

Det är intressant att se hur folk som skriver klär sig, kontaterar hon, även om det är nån som inte har samma stil som en själv.

Så numera finns bilder på Joanna på bloggen. Och alla hennes klänningar (antalet har fördubblats under året, avslöjar hon).

Favoritfärgen är fortfarande laxrosa.

– Men jag har väldigt få laxrosa plagg...

Knalligt hallonrött, som på strumporna på bilden, är också en favorit.

Nu är frågan om vilken av Joannas outfits du tycker är finast. Gå in på modebloggen som du hittar på arbetarbladet.se (till exempel om du klickar på nöje) och titta. Mejla sen vad du tycker och ditt namn och din adress till pagang@arbetarbladet.se senast på torsdag 12 juni. Vi lottar fram tre lyckliga vinnare som får varsitt snyggt accessoar-kit på posten.

Underbart bra, tycker På Gång.

Mer läsning

Annons