Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Morgonhumöret styr Ylva i hennes klädval

/
  • Morgonhumöret styr. Ylva Erdesjö tycker om hippiestil, fast utan de där bruna, orangea och gröna 70-talsfärgerna. Hennes jacka är från Team Sportia. Byxorna, stövlarna och väskan är alla inhandlade i London. Halsduken är från Gina Tricot och skjortan från Classic,  hennes nya favoritbutik.

Ylva Erdesjö fångar min blick utanför Konsum Söder upplyst av solen i sin färgglada outfit med klarblå jacka och rosa kängor.

Annons

Vad har du på dig?

– Jackan, Team Sportia Stockholm. Byxor Primark i London. Stövlar och väska från Camden Market i London. Halsduk från Gina Tricot och skjorta från Classic, min nya favoritbutik.

– Förlåt, att jag lägger mig i, säger den äldre herren som solar sig bredvid Ylva, men jag tycker stövlarna är riktigt ärtiga jag!

Vad inspirerar dig i ditt klädval?

– Färger. Morgonhumöret styr. Jag tycker om lite hippiestil, 60–70-tal fast inte de där bruna, orangea, gröna 70-talsfärgerna.

Har du alltid klätt dig såhär?

– Ja, det har jag nog.

Vad tycker du om Gävles stil?

– Ensidig.

Om du fick välja nån butik att ta till Gävle?

– Primark i London! Har allt man behöver till billiga priser! Och Matildes i Stockholm.

Favoritbutik i Sverige?

– Indiska.

Vad tycker du om stilen på dagens ungdom?

– Tjejer, stoppa in pattarna och arslet!

Killmode?

– Unga killar i 20–30-årsåldern klär sig snyggt, men de i min ålder verkar inte tro att de behöver anstränga sig och tappar allt! Hunkiga kostymnisse-stilen är extra snygg.

Favoritfärg?

– Rosa! Jag gillar att det kommer glada starka färger till våren!

Förebilder?

– Jag har ingen egentlig stil-ikon men personlighetsmässigt har jag alltid gillat Cher och Goldie Hawn. Cher har en underbar röst och rockar fortfarande fast hon är 60+ och Goldie Hawn är det där blonda ”yrsliga” yrvädret som gjorde feel good-filmer så man fick skratta!

Hur tänkte du med ditt blonda hår?

– Septembers frisyr. Men gjorde en abrovinkel av den eftersom jag inte är 20 år längre.

Mer läsning

Annons