Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Amy Diamond är imponerande säker

/

I stället för att få känslan av att bevittna en konsert upplever man Amy Diamonds spelning på Sommaryran som hederlig familjeunderhållning.

Annons

Amy anordnar tävlingar med publiken och ropar oavbrutet ”är ni med på det?” och andra frågor menade att besvaras med ett rungande ”ja!”. För det mesta fungerar konceptet, men ibland står publiken, till hälften bestående av barn och till hälften av mammor och pappor, lite väl stilla. Amy ger sig inte. Hon känns självklar på scenen, även i de fall då hon mer påminner om en dagisfröken än en artist och blir lite väl lillgammal. Däremot räcker inte riktigt fyra dansare för att göra showen spännande. Det enda som inte är svart på scenen är Amys rosa byxor.

Ja, säga vad man vill om Amy Diamond, men sjunga det kan hon. Både ”What’s in it for me”, ”Welcome to the city” och även “Champion” är riktigt bra poplåtar framförda med en imponerande säkerhet. Synd är det då att hon låter så tråkig mellan låtarna och att texterna kanske inte säger så mycket. Hur som helst verkar publiken nöjd och köar duktigt efter konserten för att få sig autografer och kanske till och med en kram. Och dessförinnan har till och med delar av publiken klappat takten – utan att Amy bett dem.

Mer läsning

Annons