Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brynäs + hårdrock = sant? – premiär för Hockeyrock på Gavlerinken

/

Tuffa toner och tufft spel går hand i hand. Åtminstone om man ska tro arrangörerna bakom Hockeyrock som får premiär på lördag.

Annons

Hockey är rock. Det konstaterar arrangörerna bakom nya konceptet Hockeyrock i Facebookevenemanget för den nya satsningen. I ett unikt samarbete med Brynäs IF och Gefle Hårdrocksklubb invaderas Gavlerinken av rockers nu på lördag den 17 oktober då Brynäs tar emot Karskrona HK. Besökarna uppmanas att klä sig rockigt och kvällen kommer att präglas av happenings, tävlingar och utlottningar i den hårda musikens tecken. I entrén tar en rocktrubadur emot och på scenen vid isen kommer Gävlebandet Greybeards att spela både före matchen och i pauserna.

– Brynäs IF har under en längre tid pratat om att de vill hitta på något tillsammans med oss och efter att man gjort en undersökning där det framgick att publiken vill ha mer hårdrock kom man på idén om Hockeyrock, förklarar GHK:s ordförande Maria Strand.

– Det känns otroligt roligt och spännande med ett annorlunda samarbete och framförallt att vi har fått så bra respons från våra medlemmar.

Efterfesten hålls i Skybar där en dj från GHK står för musiken.

Nästa Hockeyrock är lördag den 20 februari då Brynäs möter Djurgården.

…

HÄR hittar du evenemanget på Facebook

Mer läsning

Annons