Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Carola tillbaka i Gävle

/

På fredagskvällen besöker Carola Gävle för första gången på fyra år.

Annons

30 januari hade Carolas stora Sverigeturné "Det bästa av mig" premiär i Helsingborg. På fredagskvällen gör hon sin 22:a av totalt 24 slutsålda turnéshower på Gävle Konserthus. Sist hon var här hyllade hon Barbara Streisand och Elvis, en turné som sammanfattas på albumet "Elvis, Barbara & jag". Nu är det dags för Carola att sammanfatta höjdpunkterna från sin långa karriär.

– Jag känner mig oerhört peppad över att få bjuda publiken på det bästa av mig från mina 32 år på scen, sa Carola inför turnéstarten.

Trots att hon fick sitt genombrott som schlagerartist är hon ständigt aktuell i nya sammanhang. Sedan "Främling"-tiden har hon synts i musikaler och valts in i Swedish Music Hall of Fame och nu senast blottat sin person och tolkat andra svenska artisters musik i "Så mycket bättre".

Nästa år fyller stjärnan 50 år. Men först ska hon fira sin fortsatta framgångssaga genom att fylla alla konsertlokaler i Sverige.

– Jag upplever just nu en skön nytändning, både som artist och människa och känner mig otroligt taggad och förväntansfull. Det känns naturligt att bjuda på delar av det bästa av mig från mina 32 år på scen samtidigt som den här turnén också börjar skriva på nästa kapitel i mitt liv. Det känns som att jag aldrig varit starkare.

Läs om när Carola var i Gävle senast

LÄS MER:

Carola till Furuvik

Carola laddar för andra halvlek

Mer läsning

Annons