Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Då släpper Gävleartisten Min Stora Sorg sitt tredje album

Min Stora Sorg har släppt flera singlar under året. Nu är det också klart att Gävleartistens tredje album släpps 28 september.

Annons

Det har gått två år sedan Min Stora Sorgs senaste och hyllade album "Vår/Sommar -16". Därefter har Anso Lundin, namnet bakom artisten, börjat ge ut sin musik själv och under våren kom en försmak på nya albumet "BITCH LOVER CHILD MOTHER SINNER SAINT" med singlarna "Paus" och "Canta Mami".

Nya albumet berättar en historia om en kvinna som vill leva lite.

– Soundmässigt så har jag försökt likställa det nya albumet med ett barn. Att jag burit det själv och att när det ska bli ett färdigt, bra och älskat album så behövs det ett kollektiv runt det. Albumet behöver fler vuxna än jag liksom. Det är ett heltidsjobb att få allt att gå ihop. Men av allt arbete och allas engagemang och kärlek så blir det ett starkt, älskvärt, självständigt och modigt album, säger Min Stora Sorg i ett pressmeddelande.

LÄS OCKSÅ: Recension: Min Stora Sorg är omöjlig att ignorera

Min Stora Sorg har samarbetat med sju olika producenter och låtskrivare i skapandet av tredje albumet, där mötet mellan olika musikaliska talanger och bakgrunder går som en röd tråd.

Det unika melodispråket tillhör Min Stora Sorg som tillsammans med de andra både producerar och skriver på alla spår, som handlar om kamperna i livet.

LÄS OCKSÅ: Sätra-tjej slår igenom med Min Stora Sorg

Mer läsning

Annons