Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det blir en Local Heroes-gala igen!

/

Boka in 4 februari 2012. Då delar vi ut priser till det bästa på den lokala musikscenen på Konserthuset i Gävle på en rakt igenom storslagen gala, där du kan vara med och fira.

Redan nu har du har chans att påverka – kom med förslag på nomineringar.

Annons

Det som började som en idé utifrån den där känslan att vad i helskotta mycket bra musik det görs i Gävle med omnejd, borde vi inte uppmärksamma det på nåt sätt för ungefär tre år sen har nu blivit en tradition. Det blir en gala igen, alltså.

4 februari 2012 på Konserthuset i Gävle koras det allra bästa som hänt i musiklivet här under 2011.

Och du kan förstås vara med!

Inte bara genom att komma i glammigaste utstyrelsen och på bästa partyhumöret på själva galan. Utan redan nu.

Vi vill att du tänker till på vad som varit så där bra under 2011 – fantastiska konserter som du har upplevt, vackra låtar som du har hört, sjukt skickliga musiker som du har sett...

En jury kommer att ta fram fyra nominerade i nio olika kategorier – årets lokala band, årets lokala soloartist, årets lokala skiva, årets lokala låt, årets lokala konsert, årets scen/arrangör, årets dans/klubb, årets nykomling och årets musikupplevelse – men juryn behöver alltså just din hjälp.

Vissa av kategorierna kommer sen att avgöras av juryn medans andra kommer du att bestämma vem som vinner. Håll utkik.

Men kom alltså redan nu med förslag (och ja såklart, du kan föreslå dig själv och ja, det räcker att nominera en gång, chanserna ökar inte med fler nomineringar). Bland dem som föreslår kandidater som sen nomineras lottar vi ut ett gäng biljetter till själva galan.

Gå nu genast in på arbetarbladet.se/galan och ge dina förslag.

Gilla oss på facebook.com/localheroesgalan också och få örnkoll på allt som händer kring galan.

Redan nu kan vi avslöja att vi kör en förfest, en peppkväll, på Konserthuset 9 november då det kommer att hända en del sköna grejer.

Men det återkommer vi till.

Hjälp oss nu skapa den bästa kvällen ever genom att komma med förslag på allt bra som gjorts i Gävle med omnejd under det här året.

Mer läsning

Annons