Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det går bra nu

/

The Deer Tracks blir älsklingar i England, Bimbo Boy från Sandviken släpper singel och trombonisten Peter Fredriksson, även han från Sandviken, är aktuell med jazzskiva.

Annons

The Deer Tracks med David Lehnberg och Elin Lindfors har släppt sitt debutalbum i England, och de får genast tummen upp av den svårflörtade brittiska musikpressen. NME och Clash ger åtta poäng av tio i betyg, och The Guardians Paul Lester hyllar dem i en recension där han även nämner Gävlebocken.

Nu ska duon ta sin norrskenselectronica live till England, där flera radio- och tv-framträdanden är bokade.

Artisten och den populära bloggaren Bimbo Boy från Sandviken har nu släppt en ny singel, som finns att ladda ner gratis från hans hemsida. Håkan Lidbo och Larry Forsberg, Lennart Wastesson och Sven-Inge Sjöberg har hjälpt till med "Boy Loves Boy". Det var inte heller långt från att Bimbo Boy fick kämpa mot Malena Ernman i "Melodifestivalen", enligt egen utsago.

Trombonisten Peter Fredriksson, även han bördig från Sandviken, numera utflyttad till Stockholm, har nyligen släppt skivan "Chapter One" med The Quiet Nights Orchestra. En skön jazzplatta som På Gång rekommenderar.

 

 

 

Mer läsning

Annons