Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Guns N' Roses återförenat i dag

/
  • Biljetterna till överraskningskonserten med Guns N' Roses kostade 10 dollar styck och intresset bland fansen var stort.   Foto: Nick Ut/AP/TT
  • Fans köar utanför den tidigare skivbutiken Tower Records på Sunset Boulevard i Los Angeles i hopp om att få tag i biljetter till Guns N' Roses oväntade återföreningsspelning på klubben Troubadour.   Foto: Nick Ut/AP/TT
  • Axl Rose, sångare i Guns N' Roses, under en konsert i Indien 2012. Arkivbild.   Foto: Aijaz Rahi/AP/

Guns N' Roses omsusade comeback skulle ha inletts med en festivalspelning i april. Nu har hårdrocksbandet oväntat utannonserat att de gör sin första återföreningskonsert redan i dag på morgonen, svensk tid, på en klubb i Los Angeles.

Annons

Under fredagskvällen meddelade Guns N' Roses att de kommer att genomföra en konsert på Troubadour i Los Angeles, klubben där de inledde sin karriär. Enligt tidningen Rolling Stone nätsajt som publicerar bilder tagna av fans inifrån konsertlokalen drog spelningen i gång på morgonen, svensk tid.

De inledde konserten med låtarna "It's so easy" och "Mr Brownstone".

Det är första gången på över 20 år som trätobröderna Slash och Axl Rose står på scen tillsammans.

Sajten TMZ har publicerat bilder på när medlemmarna Slash, Duff McKagan, Richard Fortus och Dizzy Reed anländer till Troubadour.

Lokala medier rapporterar att intresset för biljetterna, som kostar motsvarande 85 kronor, är enormt. Bilder från helikopterburna nyhetsreportrar visar ringlande köer utanför den tidigare skivbutiken Tower Records i West Hollywood som förvandlats till ett interaktivt museum över hårdrocksbandet.

På ljusskylten ovanför Troubadour står det "Not in this lifetime" (inte i detta livet). Det är namnet på Guns N' Roses kommande USA-turne. Möjligen är det även en referens till det svar som frontmannen Axl Rose gav när han för några år sedan fick frågan av en journalist om bandet kommer att återförenas med full sättning.

Andreas Nordström/TT

Mer läsning

Annons