Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hur är det att vara ute på Europaturné?

/
  • på turné. Those Dancing Days smittande pop sprider sig just nu över Europa.Foto: V2/Universal music

... Cissi Efraimsson, trummis i popbandet Those Dancing Days, som släppt sin debutskiva ”In our space hero suits”.

Annons

– Vi har precis kommit till Bern i Schweiz och i går spelade vi i Zürich. Vi har bilat från Tyskland till Milano och nu Schweiz, det har varit så fint, berg och vattenfall, en av höjdpunkterna på turnén faktiskt. Ibland får vi flyga hit och dit, det är mycket osoftare.

– Ja, alla spelningar har faktiskt gått jättebra och det har kommit mycket mer folk än vi trott så det känns verkligen som vi är redo. Det är så kul, vi har blivit så mycket bättre live sedan vi började spela.

– De har varit jätteschyssta, som nu i Milano, folk var helt tokiga. När vi kom in i logen var det någon som lämnat ett porträtt på Linnea och så stod det ”You are God” på det, ha ha. Bland det roligaste är att träffa så mycket människor, alla är positiva och vill prata med en. Speciellt i Tyskland, de verkar verkligen ha en fans-kultur där.

– Det är så skönt, för det har inte alltid varit så positiva recensioner hemma. Men vi vet att var vi än spelar så älskar folk vår musik. Det känns inte så relevant vad journalisterna tycker, vi verkar ha en väldigt stadig fanskara som gillar det vi gör.

– Gud, det ska bli så himla häftigt! Vi ska vara där i sex dagar, det blir mest promotion och intervjuer. Ingen av oss har varit där tidigare heller, så det ska bli väldigt kul.

Stina Nygårds/TT Spektra

Mer läsning

Annons