Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Känd trio tar rockturné till Högbo bruk

/

I sommar ger sig Brolle ut på sin traditionella folkparksturné. Men i år får han sällskap av två andra rock'n'roll-akter – Nanne Grönwall och The Boppers.

Annons

Tre konserter med de största rockartisterna i Sverige. Så beskriver Brolle den stundande paketturnén som går under namnet Rocktåget.

– Den folkparksturnén vi gjort hittills har varit helt hysteriskt, så att göra det tillsammans med Nanne och The Boppers kommer bli ännu bättre. De tackade ja direkt när jag ringde, säger Brolle som är initiativtagare till turnén.

Både The Boppers och Nanne Grönwall (som nu är aktuell i "Let's dance") har varit återkommande gäster på Brolles konserter. Nu får de mer tid på scenen.

– Vi kommer att göra tre varsina konserter och så gästar vi såklart varandra. Det blir lite wild and crazy tror jag på ett skönt sätt.

Den 4 juli når rockgänget Sandviken och Högbo Bruk. En plats som Brolle besökte senast i somras.

– Jag har jätterba minnen därifrån! När vi kom in i stan sist var det afischer överallt och bra ordnat av arrangörerna, bra väder och bra publik. Det var en av höjdpunkterna från i somras faktiskt, det var så bra bemötande så att det kändes givet att komma tillbaks dit i sommar.

Vad kan publiken vänta sig?

– Det kommer vara som ett tåg som kommer dundrande fram i full fart. Det blir ju fullt ös från första till sista ackordet. Fullt ställ!

Mer läsning

Annons