Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Korvförbud på Bryan Adams konsert

/
  • Det får inte lukta korv i närheten av scenen under Bryan Adams-konserten.

Det råder strikt korv- och hamburgerförbud runt scenen på Bryan Adams-konserten. Kanadensaren och hans 40-manna crew är noga med sin veganska profil.

Annons

Eget kök, egna kockar och enbart veganmat. Så lyder kraven från Bryan Adams-lägret inför besöket i Sandviken på lördag. Men det är inte bara i logerna det ska vara köttfritt.

– Det får inte lukta korv eller hamburgare eller någon form av stekt kött runt scenen, säger Vencke Yaman som är evenemangsansvarig på Göransson Arena som beskriver Bryan Adams önskemål som "väldigt speciella".

Bryan Adams omger sig av ett crew på omkring 40 personer och samtliga uppges vara veganer. De tar med sig sitt eget kök, har egna kockar och har avsagt sig all form av mat och dryck utifrån.

– Det enda de bett om är att få tillgång till en bil så att någon kan åka och handla åt dem när de behöver, säger Vencke Yaman.

Tre nightliners rullar in i Sandviken på lördag där Adams-crewet väntas sova. Göransson Arena har inte blivit tillfrågade om hotell så Vencke Yaman gissar att Bryan Adams inte kommer att stanna, men har heller ingen information om var han kommer åka innan turnén fortsätter.

Bryan Adams har själv med sig all teknik till scenshowen. Göransson Arena står för scenbygget som sätter i gång tidigt på lördagen.

LÄS MER:

Känner Sandvikenborna igen Bryan Adams?

9 saker du inte visste om Bryan Adams

LISTA: Låtarna Bryan Adams spelar på lördag

Späckad nöjeshelg väntar

GUIDE: Detta händer i helgen

Mer läsning

Annons